+387 (0)52/241-960

Zašto biste bili jedan od mnogih bilo gdje

kada možete biti prvi ovdje

TV PRIJEDOR – profesori Radovan Vladisavljević i Slobodan Živkucin

VISOKA ŠKOLA ZA EKONOMIJU I INFORMATIKU 8.6.2022.

KONKURS ZA UPIS STUDENATA U 2022/2023 GODINU

Poštovani budući studenti pročitajte o konkursu za upis u 2022/23 god. studija na VSEIP.

KONKURS 2022/2023

UPIS NA OSNOVNE AKADEMSKE STUDIJE

Poštovani budući studenti pročitajte o upisu na Osnovne akademske studije na VSEIP.

UPIS 2022/23

VIZIJA

ZAŠTO VISOKA ŠKOLA ZA EKONOMIJU I INFORMATIKU PRIJEDOR

Znanje je faktor konkurentnosti u 21. vijeku i to je prednost i šansa Visoke škole za ekonomiju i informatiku u Prijedoru. Programska orijentacija i strategija razvoja naše ustanove, u praksi su se potvrdili kao izuzetno uspješni, a kreativni istraživački i naučni potencijal nastavnika i saradnika garancija su da ćemo se i dalje uspješno razvijati, na zadovoljstvo društvene zajednice i korisnika svih naših usluga.

Obrazovanje kadrova koji će po završetku studija ostvariti prestižnu radnu i životnu karijeru zahtjeva visoke standarde, kojima se Visoka škola za ekonomiju i informatiku u Prijedoru i rukovodi. U prvom redu je to visokostručni nastavni kadar, kao i kompetentni i ugledni naučni radnici. U oblastima kojima se bave, postigli su izvanredne rezultate ne samo u nastavi, već i u naučno-istraživačkom radu.

Od samog početka rada naše ustanove, radimo po principima Bolonjske deklaracije. Svi predmeti su jednosemestralni, ispiti se polažu parcijalno putem testova i drugih načina provjere znanja. Primjena evropskog sistema transfera kredita (ECTS), tj. bodovnog sistema, našim studentima omogućava eventualni prelazak na druge visokoškolske ustanove bilo gdje u Evropi.

Ono čime se najviše ponosimo jesu rezultati koje postižu naši studenti na različitim takmičenjima u zemlji i inostranstvu, kao i uspjeh koji postižu pri zapošljavanju. Istraživanja su pokazala da je od ukupnog broja diplomiranih studenata Visoke škole za ekonomiju i informatiku u Prijedoru, oko 80% njih već našlo zaposlenje, što najbolje potvrđuje ozbiljnost i kvalitet rada ove visokoškolske institucije, njenih obrazovnih kadrova i nastavnih planova.

NAŠI STUDIJSKI PROGRAMI – GARANCIJA VAŠEG USPJEHA

Studijski programi na Visokoj školi za ekonomiju i informatiku u Prijeduru su razvijeni na principima poznatih evropskih i svjetskih univerziteta, ali sa određenim osobenostima i originalnostima, koji studentima omogućavaju lakše snalaženje u poslovnim sferama naše zemlje i okruženja. Ono što naše programe razlikuje od drugih, jeste činjenica da se od naših studenata traži ne samo pasivno slušanje i prihvatanje informacija, već i mnogo pojedinačnog i grupnog rada, puno inicijative i proaktivnosti.

KO SU NAŠI STUDENTI

Naši studenti su kreativni, samostalni, energični, srdačni i radoznali. Oni su ti koji predstavljaju duh naše ustanove. Učestvuju u brojnim takmičenjima, sportskim aktivnostima, pokreću brojne kulturne i društvene aktivnosti u okruženju. Jedan broj njih svoje dalje školovanje nastavlja u inostranstvu, gdje su veoma cijenjeni. Oni koji se odluče zaposliti, bez poteškoća nalaze zaposlenje. Uglavnom govore jedan ili više stranih jezika. Neki od njih su bili ili još uvijek jesu dio studentskih razmjena. Naši studenti su naš ponos, a i vi možete biti među njima.

Čekamo Vas!

Poslovna saradnja sa firmom S-TEC GmbH iz Hamburga!

Potpisan sporazum o stručnoj i naučnoj saradnji

Dana 30.06.2018. je u prostorijama Visoke škole za ekonomiju i informatiku iz Prijedora potpisan Sporazum o stručnoj i naučnoj saradnji izmedju Visoke škole za ekonomiju i informatiku iz Prijedora i Veleučilista Zapresic iz Zapresica.

SPORAZUM

Agencija za akreditaciju visokoškolskih ustanova prihvatila je aplikaciju Visoke škole za ekonomiju i informatiku Prijedor!

Potpisan sporazum o saradnji sa Fimek-om

Potpisan je sporazum o saradnji između Visoke škole za ekonomiju i informatiku iz Prijedora i FIMEK-a (Fakulteta za ekonomiju i inženjerski menadžment u Novom Sadu). U prilogu možete pogledati sporazum.

SPORAZUM

Kurs “Hibridne mobilne aplikacije“

Kurs “HTML5 & CSS3“

Kurs “Asp.Net“

NAŠI PARTNERI

Image 02

POSTANITE NAŠ STUDENT!

Hvala vam što se interesujete za Visoku školu za ekonomiju i informatiku u Prijedoru. Visoka škola za ekonomiju i informatiku je licencirana visokoškolska ustanova koja svojim studentima pruža mogućnost studiranja na savremenim studijskim programima po uslovima koji su među najpovoljnijim u regionu.

PRIJAVI SE