+387 (0)52/241-960

Zašto biste bili jedan od mnogih bilo gdje

kada možete biti prvi ovdje

TV PRIJEDOR – profesori Radovan Vladisavljević i Slobodan Živkucin

VISOKA ŠKOLA ZA EKONOMIJU I INFORMATIKU 8.6.2022.

KONKURS ZA UPIS STUDENATA U 2022/2023 GODINU

Poštovani budući studenti pročitajte o konkursu za upis u 2022/23 god. studija na VSEIP.

KONKURS 2022/2023

UPIS NA OSNOVNE AKADEMSKE STUDIJE

Poštovani budući studenti pročitajte o upisu na Osnovne akademske studije na VSEIP.

UPIS 2022/23

STUDIJSKI PROGRAM (EK)

STUDIJSKA GRUPA EKONOMIJA I MENADŽMENT

Zadatak koji je Visoka škola stavila pred sebe pred sebe u okviru studijskog usmjerenja Ekonomija i menadžment je pružanje obrazovanja koje se na jednakom nivou stiče i na najuglednijim svjetskim ustanovama istog profila. Kao osnovni zadatak vrijedi istaći oplemenjivanje studenata znanjima i vještinama potrebnim za snalaženje i uspjeh u konkurentnoj i tržišno-orijentisanoj ekonomiji koja nameće sve veće izazove. Misija Visoke škole je podučavanje studenata u području etike rada, znanja i vještina nužnim za dugoročan uspjeh i snalaženje u poslu koji je izložen stalnim tehnološkim i tržišnim promjenama. Nastavni program iz oblasti ekonomije i menadžmenta moderno je sastavljen, interdisciplinaran je, svoje utemeljenje pronalazi u iskustvu svjetskih poslovnih škola, a obuhvata studijske programe Preduzetništvo, Javna uprava i Finansije i bankarstvo. On ne opterećuje studente ekonomskom teorijom, već se u što većoj mjeri zahtijeva i podstiče lična studentska inicijativa, izrada brojnih seminarskih radova, samostalno proučavanje literature, dnevno korištenje interneta itd. Putem periodičnih parcijalnih provjera znanja, koje preporučuju i smjernice Bolonjskog procesa, obezbjeđuje se dobra pripremljenost studenata i aktivno učešće u nastavi. Nastavni program studenti mogu da obogate i stručnom praksom u trajanju od približno mjesec dana, u nekom od lokalnih preduzeća.

U cilju upotrebljivosti i aktuelnosti, studij ekonomije i menadžmenta naglasak stavlja na oblasti preduzetništva, marketinga, finansijskog upravljanja, računovodstva, bankarstva, informatičkog menadžmenta i elektronskog poslovanja. Svršeni studenti na ovaj način raspolažu temeljnim ekonomskim znanjima, osnovnim matematičko-statističkim znanjima, kao i znanjima iz područja primjene informatičke tehnologije; raspolažu takođe odgovarajućim teorijskim i stručnim znanjima vezanim uz primjenu istraživačkih i analitičkih metoda i modela. Opredjeljenjem za pojedine oblasti interesovanja, uz mentorski rad, studenti stiču posebna znanja i vještine koja su im potrebna za ovladavanje temeljnim ekonomskim znanjima, kao i specifičnostima vezanim za svaku pojedinu struku. Pored toga, namjera studija je da pruži respektabilnu količinu znanja i vještina potrebnih za uspješno komuniciranje i korištenje informacija. U tu svrhu studijski smjer menadžmenta je obogaćen društveno-komunikološkom komponentom, kao i dvogodišnjom intenzivnom nastavom poslovnog engleskog jezika.

Poslovna saradnja sa firmom S-TEC GmbH iz Hamburga!

Potpisan sporazum o stručnoj i naučnoj saradnji

Dana 30.06.2018. je u prostorijama Visoke škole za ekonomiju i informatiku iz Prijedora potpisan Sporazum o stručnoj i naučnoj saradnji izmedju Visoke škole za ekonomiju i informatiku iz Prijedora i Veleučilista Zapresic iz Zapresica.

SPORAZUM

Agencija za akreditaciju visokoškolskih ustanova prihvatila je aplikaciju Visoke škole za ekonomiju i informatiku Prijedor!

Potpisan sporazum o saradnji sa Fimek-om

Potpisan je sporazum o saradnji između Visoke škole za ekonomiju i informatiku iz Prijedora i FIMEK-a (Fakulteta za ekonomiju i inženjerski menadžment u Novom Sadu). U prilogu možete pogledati sporazum.

SPORAZUM

Kurs “Hibridne mobilne aplikacije“

Kurs “HTML5 & CSS3“

Kurs “Asp.Net“

NAŠI PARTNERI

Image 02

POSTANITE NAŠ STUDENT!

Hvala vam što se interesujete za Visoku školu za ekonomiju i informatiku u Prijedoru. Visoka škola za ekonomiju i informatiku je licencirana visokoškolska ustanova koja svojim studentima pruža mogućnost studiranja na savremenim studijskim programima po uslovima koji su među najpovoljnijim u regionu.

PRIJAVI SE